Kérdése van? Hívjon minket! +3699333054

Ismerj meg

Füzy Sári vagyok, üzletvezető. Családunk 30 éve foglalkozik szőrmével Sopronban. Apukám szűcsmester volt, így már egészen kiskorom óta ebben a világban nőttem fel. Éppen ezért a szőrme igazi szerelem számomra. Egybe foglalja a természetes anyagok iránti szeretetemet, illetve a minőségi divat utáni érdeklődésemet.

Szűcsműhelyünk és üzletünk Sopron belvárosában található, amelynek Anyukám a szíve. Motivációja és szakma iránti szeretete rám is átragadt, így nagy örömmel vetettem bele magam a Füzy Fur márka online népszerűsítésébe. Szeretném a szőrmét, mint az egyik legnemesebb anyagot megmutatni szélesebb közönségnek, főként Neked, új, fiatalos, letisztult és lendületes köntösbe bújtatva.

Hárman vagyunk lánytestvérek, mindannyian rajongunk a divatért. Rendszeresen ötletelünk együtt, hogy milyen új terméket lehetne kitalálni. Így született meg például a FÜZY FUR PÓLÓ is, amely sokatok nagy kedvencévé vált.

Bízom benne, hogy szeretettel fogadjátok termékeinket. Mindegyik maximális minőségű, kézzel készült darab, amiben minden tudásunk és figyelmünk benne van.